EasyQuality Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

EasyQuality Sweden Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där EasyQuality Sweden Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. EasyQuality Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EasyQuality Sweden Aktiebolag har haft sedan 2001-07-13. EasyQuality Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EasyQuality Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ulvsätersv. 21 B, 191 33, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-358807.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EasyQuality Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EasyQuality Sweden Aktiebolag har idag 556422-8418 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för EasyQuality Sweden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bemanningsbranschen såsom konsulttjänster inriktade på verksamhetsstyrning, tillhandahålla internetverktyg för kundmätningar och marknadsundersökningar samt erbjuda barnrelaterade produkter i webbutik ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I EasyQuality Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österberg, Ingrid Birgitta som är född 1949 och har titeln VD, Österberg, Jan Rune Georg som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Ingrid Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .