HAGMA Trading AB

Stockholms län

Information

HAGMA Trading AB är ett bolag som finns i Sollentuna. I HAGMA Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Claeson, Hans Ola Josef som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Claeson, Hans Michael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HAGMA Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HAGMA Trading AB på telefon 08-7540170.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter för däckservice, förvaltning och uthyrning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är HAGMA Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

HAGMA Trading AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HAGMA Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HAGMA Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HAGMA Trading AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

HAGMA Trading AB har 556426-3654 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.