Delta Företagsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Delta Företagsutveckling Aktiebolag är ett företag som finns i Sollentuna. I Delta Företagsutveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torvestig, Hans Karl Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Normalm, Jan-Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant, Spets, Rolf Patrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Delta Företagsutveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Delta Företagsutveckling Aktiebolag på telefon 08-355338.

Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning i organisa- tionsfrågor samt hadel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Idag är Delta Företagsutveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Delta Företagsutveckling Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Delta Företagsutveckling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Delta Företagsutveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Delta Företagsutveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Delta Företagsutveckling Aktiebolag har 556433-5742 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.