KO ELKONTROLL Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet såsom besiktning, kontroll, utredning och projektering , provning, drifttagning och montage av el-, tele-, styr- och dataanläggningar, idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KO ELKONTROLL Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är KO ELKONTROLL Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1991-11-28 så skapades KO ELKONTROLL Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel KO ELKONTROLL Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

KO ELKONTROLL Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556437-5169 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är KO ELKONTROLL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med KO ELKONTROLL Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-357714 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Olsson, Knut Evert -Olsson, Ragnhild Gerda Elisabet

Följande personer är på något sätt aktiva inom KO ELKONTROLL Aktiebolag är Olsson, Knut Evert som är född 1938 och har titeln VD, Olsson, Knut Evert som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ragnhild Gerda Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Larsson, Kerstin Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Sollentuna Revisionsbyrå KB som är född och har titeln Revisor, .