BOUTON Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva export och import av hushållsmaskiner och elektronik inom ljudbranschen (radio) samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BOUTON Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är BOUTON Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1992-10-16 så skapades BOUTON Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

BOUTON Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556452-0509 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är BOUTON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BOUTON Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-356234 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Axel Jörgen -Eriksson, Kaj Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom BOUTON Aktiebolag är Eriksson, Axel Jörgen som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kaj Ingemar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lundman, Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lundmans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.