Validation & Inspection in Sweden AB

Stockholms län

Information

556456-2519 är organisationsnummer för bolaget Validation & Inspection in Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Validation & Inspection in Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Validation & Inspection in Sweden AB finns i.

Validation & Inspection in Sweden AB har varit registrerat sedan 1993-02-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Validation & Inspection in Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Validation & Inspection in Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Validation & Inspection in Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjelmer, Per Eric -Sellgren, Leif Henning -Uusitalo, Bengt Erik -Wahlberg, Hans Göran Herje

Vill ni komma i kontakt med Validation & Inspection in Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-41009671 eller genom brev på följande adress:
Franzéng. 6, 112 51, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom VVS- och energiområdet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Validation & Inspection in Sweden AB och det är Hjelmer, Per Eric som är född 1958 och har titeln VD, Hjelmer, Per Eric som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Hans Göran Herje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sellgren, Leif Henning som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Uusitalo, Bengt Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorHolmstrand, Charlotte Catrine som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor,