Inflight Service Logistics Nordic AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Inflight Service Logistics Nordic AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Inflight Service Logistics Nordic AB är ett av dem. Statusen för Inflight Service Logistics Nordic AB är att Bolaget är aktivt.

Inflight Service Logistics Nordic AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Inflight Service Logistics Nordic AB ska trivas.

Inflight Service Logistics Nordic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt, bedriva försäljning och distribution av tobak, alkoholhaltiga drycker, parfym, kosmetika samt presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inflight Service Logistics Nordic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Inflight Service Logistics Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Inflight Service Logistics Nordic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59490700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Inflight Service Logistics Nordic AB är Berg, Nils Gustav Roland som är född 1953 och har titeln VD, Berg, Nils Gustav Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Lars Gunnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Agebäck, Per Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sundberg, Kerstin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Inflight Service Logistics Nordic AB har 556457-7095 som sitt organisationsnummer.