Emcomp Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med elektriska komponenter genom försäljning, utvecklings- och konsultverksamhet inom elektronik- och telekommunikationsbranschen. Dessutom ska bolaget äga och förvalta fastigheter med fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Emcomp Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Emcomp Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1993-01-11 så skapades Emcomp Scandinavia AB och bolaget är har F-skattsedel Emcomp Scandinavia AB har haft det sedan 1994-01-01.

Emcomp Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556458-1204 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Emcomp Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Emcomp Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 08-56489900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Emcomp Scandinavia AB är Wahlström, Magnus som är född 1970 och har titeln VD, Wahlström, Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hahne, Alf Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Bo Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Claeson, Anders Helge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Norström, Maria Eleonor som är född 1975 och har titeln RevisorThilstedt, Lars Joakim som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .