Allt i Ett Konsulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Allt i Ett Konsulting Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Allt i Ett Konsulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Becker, Bengt Javier som är född 1947 och har titeln VD, Becker, Bengt Javier som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Becker, Niklas Albert som är född 1976 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allt i Ett Konsulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allt i Ett Konsulting Aktiebolag på telefon 08-7548855.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärs- och organisationsutveckling, handel företrädesvis inom kontor och data samt kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Allt i Ett Konsulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allt i Ett Konsulting Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allt i Ett Konsulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Allt i Ett Konsulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allt i Ett Konsulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Allt i Ett Konsulting Aktiebolag har 556466-7144 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.