Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1993-06-30 så har Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag varit registrerat. Idag är Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till 164 95 Kista. Vi ni istället prata med Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det på 0650-94730.

Bolaget skall bedriva uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner och därtill hörande utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rosén, Karl Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, John Henrik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Byggmaskiner i Hudiksvall Aktiebolag har 556469-7885 som sitt organisationsnummer.