Adastra Läromedel Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Adastra Läromedel Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Adastra Läromedel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Adastra Läromedel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556471-5810.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6232260 alternativt besöka eller skicka post till Adastra Läromedel Aktiebolag på följande adress Nytorpsv. 13 A, 191 35, Sollentuna.

Adastra Läromedel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan -0001-11-30.

I Adastra Läromedel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hydén, Eva Görel Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall producera och marknadsföra läromedel för svensk skola i Sverige och i utlandet. I begreppet läromedel ingår, förutom tryckta läromedel och allmänt undervisningsmaterial också elektronik, produkter på datamedia. Bolaget skall också bedriva fastighetsförvaltning och uthyrning av fastigheter.