Kocoverk International Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kocoverk International Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Kocoverk International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ternheim, Max Åke som är född 1949 och har titeln VD, Ternheim, Max Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ternheim, Ylva Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt Eimer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kocoverk International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kocoverk International Aktiebolag på telefon 08-352660.

Bolaget skall driva försäljning av flygplansvärmare, flygplanskylare, avfuktare, varmluftsaggregat samt fastighetsförvaltning, värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kocoverk International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kocoverk International Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kocoverk International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Kocoverk International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kocoverk International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ternheim, Max Åke -Ternheim, Ylva Carina

Kocoverk International Aktiebolag har 556474-0446 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.