Ursus-Gruppen Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter Ursus-Gruppen Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Ursus-Gruppen Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1994-05-03 så har Ursus-Gruppen Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-11-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ursus-Gruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Ursus-Gruppen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ursus-Gruppen Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta, köpa och sälja fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper, samt därmed bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andrén, Björn Evert Leif Franzois M som är född 1947 och har titeln VD, Andrén, Björn Evert Leif Franzois M som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielson, Ulf Herbert som är född 1943 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ursus-Gruppen Aktiebolag har 556485-5467 som sitt organisationsnummer.