Rödkallen Rederi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Rödkallen Rederi Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Rödkallen Rederi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rödkallen Rederi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rödkallen Rederi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rödkallen Rederi Aktiebolag ska trivas.

Rödkallen Rederi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta bostadsrätter, fastigheter och fartyg båtar, samt uthyrning av dessa för konferens- och rekreationsändamål. Bolaget skall därutöver också bedriva mangagementkonsultverksamhet och aktieförvaltning innefattande handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rödkallen Rederi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Rödkallen Rederi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Rödkallen Rederi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8212183.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fogelström, Sune -Strandberg Fogelström, Brita Inger E -Tuvstedt, Knut Göran -Tuvstedt, Knut Johan.

De som är på något sätt har med Rödkallen Rederi Aktiebolag är Tuvstedt, Knut Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fogelström, Sune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg Fogelström, Brita Inger E som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuvstedt, Knut Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundholm, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Rödkallen Rederi Aktiebolag har 556489-0852 som sitt organisationsnummer.