Anapol Chemicals Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anapol Chemicals Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Anapol Chemicals Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anapol Chemicals Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Anapol Chemicals Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Anapol Chemicals Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BOLLGRÄND 16, 178 36, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-356534.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anapol Chemicals Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anapol Chemicals Aktiebolag har idag 556494-3479 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Anapol Chemicals Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning, laboratorieverksamhet och konsultationer inom polymerområdet, bedriva analyser, laboratorieverksamhet och konsultationer inom adsorptions- och miljöområdet, bedriva handel samt agentur och förmedlingsverksamhet avseende patent, varumärken och know-how, bedriva handel med utrustning för ventilation och luftrening, anskaffa rättigheter för utnyttjande i egen eller annans tillverkning eller utveckling, bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Anapol Chemicals Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Johan Roland som är född 1939 och har titeln Likvidator, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .