AWP Information Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av datorkonsulttjänster, mjukvara, datorer och kringutrustning till datorer samt multimediaprodukter, design, tillverkning och försäljning av hemindredningsprodukter och konst och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AWP Information Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är AWP Information Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1994-11-02 så skapades AWP Information Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel AWP Information Aktiebolag har haft det sedan 2009-06-25.

AWP Information Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556498-1685 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är AWP Information Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AWP Information Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6231263 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Palm, Anders Wolfgang -Palm, Anna-Karin Andersdotter

Följande personer är på något sätt aktiva inom AWP Information Aktiebolag är Palm, Anders Wolfgang som är född 1962 och har titeln VD, Palm, Anders Wolfgang som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Anna-Karin Andersdotter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Mats Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .