Eds Återvinning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Eds Återvinning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Eds Återvinning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Eds Återvinning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556501-8735.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-59034216 alternativt besöka eller skicka post till Eds Återvinning Aktiebolag på följande adress Återvinningsv. 1, 194 91, Upplands Väsby.

Eds Återvinning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Eds Återvinning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Bonnier, Carl Samuel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Ekstrand, Bo Georg som är född 1947 och har titeln Suppleant , Gräntz, Knut Roger Henrik som är född 1953 och har titeln Suppleant , Laitinen, Henry Valdemar som är född 1952 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillskapa och driva en avfallssorteringsanläggning och idka därmed förenlig verksamhet.