MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollentuna. I MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Örtengren, Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtengren, Sofia Caroline G som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson, Kerstin Anita som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ericsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MIStat Fastighetsförvaltning Aktiebolag har 556504-9094 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.