SVK Medical AB

Stockholms län

Information

SVK Medical AB är ett av många företag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som SVK Medical AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SVK Medical AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

SVK Medical AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-01-11. Men sedan 1995-01-01 så har SVK Medical AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Båtv. 7, 191 33, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SVK Medical AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-920600.

Sollentuna arbetar för att företag som SVK Medical AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SVK Medical AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel, konsultation, reparation och installation av elektromedicinsk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SVK Medical AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SVK Medical AB och det är följande personer, Jeppsson, Bo Clas Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Ulrike Hildegard Margarete som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Kerstin Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Sollentuna Revisionsbyrå KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SVK Medical AB är 556506-2568.