Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av textil, barn- och vuxenkläder, utgivning av phonogram och bedriva musikförlagsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1995-02-10 så skapades Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag har haft det sedan 2008-11-06.

Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556506-3723 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6677991 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jazzo Beklädnadsbolag Aktiebolag är Yngen, Peter Arne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Altin, Karl Arne som är född 1986 och har titeln Suppleant, Larm, Karl Nils-Olov Sone som är född 1956 och har titeln Revisor, .