Lars R Bylund Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lars R Bylund Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollentuna. I Lars R Bylund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bylund, Lars Ragnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Mats Thorsten som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars R Bylund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars R Bylund Aktiebolag på telefon 070-5853437.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter, bedriva konsultation för belysning, el och VVS-planering samt management ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars R Bylund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars R Bylund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars R Bylund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Lars R Bylund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars R Bylund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars R Bylund Aktiebolag har 556507-7822 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.