Teknovent AB

Stockholms län

Information

Teknovent AB är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Teknovent AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Kurt Stefan Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Ann-Charlotte Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Teknovent AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Teknovent AB på telefon 08-6269300.

Bolaget skall utföra projektering, entreprenad, förvaltning och service inom ventilations- och byggnadsverksamhet, handel med fast och lös egendom företrädesvis värdepapper samt uföra sjukgymnastik jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Teknovent AB av bolagstypen Aktiebolag.

Teknovent AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Teknovent AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Teknovent AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teknovent AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Teknovent AB har 556508-0396 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.