Lindvall Consulting AB

Stockholms län

Information

556509-9552 är organisationsnummer för verksamheten Lindvall Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindvall Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Lindvall Consulting AB finns i.

Lindvall Consulting AB har varit registrerat sedan 1995-03-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindvall Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Lindvall Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindvall Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lindvall Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6266930 eller genom brev på följande adress:
Alby Såg 8, 194 92, Upplands Väsby

Bolaget skall idka tillverkning, import, export och försäljning av livsmedel, arrangera mässor och marknader, konsultation inom livsmedelsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindvall Consulting AB och det är Lindvall, Sören Bengt-Ivan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Per Daniel som är född 1961 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Eva Christina som är född 1956 och har titeln Revisor, Strix Revision AB som är född och har titeln Revisor,