TDC Nordic AB

Stockholms län

Information

TDC Nordic AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där TDC Nordic AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. TDC Nordic AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. TDC Nordic AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till TDC Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Malmv. 143, 191 62, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-5198000.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TDC Nordic AB Publikt bolag.

TDC Nordic AB har idag 556512-7031 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för TDC Nordic AB

Bolaget skall självständigt eller genom dotterbolag tillhanda- hålla publika teletjänster, bedriva konsultverksamhet, försäljning och installationer inom tele- och datakommunikationsområdet, äga och förvalta aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

I TDC Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heilborn, Erik Axel Helge som är född 1962 och har titeln VD, Heilborn, Erik Axel Helge som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tönder Bell, Christer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Morten Sebastian Bull som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Erenbjerg, Pernille som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSkoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .