Safe Sight Sweden AB

Stockholms län

Information

556517-6434 är organisationsnummer för verksamheten Safe Sight Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Safe Sight Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Safe Sight Sweden AB finns i.

Safe Sight Sweden AB har varit registrerat sedan 1995-11-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Safe Sight Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Safe Sight Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Safe Sight Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Safe Sight Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8295303 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utveckla och försälja bilprodukter, uppvärmda torkarblad för bilar samt stenskottsskydd för lampglas på bilar, avisningsskydd för vindrutor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Safe Sight Sweden AB och det är Pettersson, Dick Karl Ingvar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Ulla Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,