Transaktionskort Galaxia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Transaktionskort Galaxia Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Transaktionskort Galaxia Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Transaktionskort Galaxia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Transaktionskort Galaxia Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Transaktionskort Galaxia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6266060.

Sollentuna arbetar för att bolag som Transaktionskort Galaxia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Transaktionskort Galaxia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av transaktionskort, datasäkerhetslösningar med tillhörande hårdvara samt konsultverksamhet inom datasäkerhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Transaktionskort Galaxia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Drilhon, Xavier Yves Paul Pierre Marie -Johansson Ax, Torsten Carl Lennart -Savare, Thomas Chales Toussaint.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Transaktionskort Galaxia Aktiebolag och det är följande personer, Johansson Ax, Torsten Carl Lennart som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Savare, Thomas Chales Toussaint som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Savare, Thomas Chales Toussaint som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Drilhon, Xavier Yves Paul Pierre Marie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Guichot, Jean-Michel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, de Laitre, Marie Beatrix Paule som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Thuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Transaktionskort Galaxia Aktiebolag är 556523-7640.