Zenon Aktiebolag

Stockholms län

Information

Zenon Aktiebolag är ett företag som finns i Sollentuna. I Zenon Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Esklund, Lennart Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersen, Ture som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Johan Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Boman, Karl Inge Benny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Per Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Artvin, Per som är född 1969 och har titeln RevisorNR Revision Stockholm 3 AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zenon Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zenon Aktiebolag på telefon 08-6233360.

Bolaget skall utveckla och sälja dataprogram och bedriva konsultverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Zenon Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Zenon Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Zenon Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Zenon Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zenon Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Zenon Aktiebolag har 556524-4893 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.