Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB

Stockholms län

Information

Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB har haft sedan 1996-01-01. Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagtornsv. 6, 191 44, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-920792.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB Privat, ej börsnoterat.

Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB har idag 556534-8116 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gürsoy, Halil Safa är den som för stunden ansvarar för Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB

Bolaget skall bedriva handel med mineralen zeolite, växtoljor, papper och transport med taxi samt förvalta företagets till- gångar.

I Global-Nordic Transport & Trading-GNTT AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gürsoy, Halil Safa som är född 1957 och har titeln VD, Gürsoy, Halil Safa som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaynakcioglu, Kutlukhan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Gürsoy, Fatma som är född 1930 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Ulf Harald som är född 1940 och har titeln Revisor, Ulf Sjöberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.