Kryssbogen i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Kryssbogen i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Kryssbogen i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Kryssbogen i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Kryssbogen i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kryssbogen i Stockholm AB ska trivas.

Kryssbogen i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och uthyra båtar, att bedriva handel med entre- prenadsmaskiner och tillhörande utrustning, att erbjuda konsult- tjänster inom främst entreprenadbranschen samt att bedriva han- del med värdepapper, förvaltning av fastigheter och därmed för- enlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kryssbogen i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kryssbogen i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Kryssbogen i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3706111.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kryssbogen i Stockholm AB är Söderberg, Bertil Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Inger-Mari Linnéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kryssbogen i Stockholm AB har 556538-2396 som sitt organisationsnummer.