Catlé AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom områdena mode- och heminredningsdesign, trädgårdsplanering och skötsel, försäljning av skönhets-, hälso- och hushållsprodukter, hantverk i trä, metall, papper, skin och plast driva redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Catlé AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Catlé AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1997-07-11 så skapades Catlé AB och bolaget är har F-skattsedel Catlé AB har haft det sedan 1997-01-01.

Catlé AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556542-3265 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Catlé AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Catlé AB så går det att nå dem via telefon på 08-350337 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Catlé AB är Andersson, Pär Ola Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Andersson, Pia Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ebbvik, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .