Serenum AB

Stockholms län

Information

Serenum AB är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Serenum AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Askergren, Alf Gösta som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Askergren, Anne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kalmelid, Kurt Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Tema Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Serenum AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Serenum AB på telefon 08-7920181.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom medicinskt och beteendevetenskapligt område liksom området information och marknadskommunikation. Därutöver skall bolaget bedriva import och handel med konst och antikviteter ävensom idka annan härmed förenlig verksamhet. Bolaget kan äga och förvalta fast egendom samt aktier och värdepapper.

Idag är Serenum AB av bolagstypen Aktiebolag.

Serenum AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Serenum AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Serenum AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Serenum AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Askergren, Alf Gösta -Askergren, Anne

Serenum AB har 556542-8728 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.