Väddö Redovisningsbyrå AB

Stockholms län

Information

556543-6242 är organisationsnummer för bolaget Väddö Redovisningsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Väddö Redovisningsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Väddö Redovisningsbyrå AB finns i.

Väddö Redovisningsbyrå AB har varit registrerat sedan 1997-06-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Väddö Redovisningsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

Väddö Redovisningsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Väddö Redovisningsbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Väddö Redovisningsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5112305 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, kontroll och revision av byggnationer samt förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Väddö Redovisningsbyrå AB och det är Garland, Bo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Garland, Johan Robert Mattias som är född 1979 och har titeln Suppleant, Borgersen, Lars Håkon som är född 1947 och har titeln Revisor,