Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket)

Stockholms län

Information

Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett företag som finns i Sollentuna. I Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandgren, Urban Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallman, Carl Jonas Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandgren, Maria Therése som är född 1970 och har titeln Suppleant, Vigede, Yvonne Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) på telefon 08-59469970.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) av bolagstypen Aktiebolag.

Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten

Matcentrum i Stockholm Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556545-7065 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.