Kaffekonsulterna Sverige AB

Stockholms län

Information

556548-5322 är organisationsnummer för företaget Kaffekonsulterna Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kaffekonsulterna Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Kaffekonsulterna Sverige AB finns i.

Kaffekonsulterna Sverige AB har varit registrerat sedan 1997-11-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kaffekonsulterna Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Kaffekonsulterna Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kaffekonsulterna Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kaffekonsulterna Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nämndemansv. 32, 192 70, Sollentuna

Företaget kommer att äga och förvalta fast och lös egendom samt utföra konsultationer rörande kaffehantering på företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Kaffekonsulterna Sverige AB och det är Lagerquist, Hans Eric som är född 1950 och har titeln VD, Lagerquist, Hans Eric som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Jan Arne Thomas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,