Compatec AB

Stockholms län

Information

Compatec AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Compatec AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Compatec AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Compatec AB har haft sedan 2000-03-27. Compatec AB har funnits sedan och 2000-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Compatec AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Domnarvsg. 31, 163 53, Spånga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7542050.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Compatec AB Privat, ej börsnoterat.

Compatec AB har idag 556551-3057 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hägglund, Per Mikael -Krantz, Per Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Compatec AB

Bolaget skall i in- och utlandet bedriva försäljning av teletekniska anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Compatec AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägglund, Per Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Hägglund, Per Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, John Bertil Fredrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Krantz, Per Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor.