Norm AB

Stockholms län

Information

Norm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Norm AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norm AB har haft sedan 1998-01-01. Norm AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekedalsv. 53, 177 59, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9919552.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norm AB Privat, ej börsnoterat.

Norm AB har idag 556551-9328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norm AB

Bolaget skall bedriva marknadsbearbetning inom alkohol- och livsmedelssektorn, förmedling och förläggning av musik, värdepappershantering och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Norm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Tord Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnholm, Sven Olof Göran som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor, .