Out Hyphen Net AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltnng och handel med fastigheter och värdepapper, handel med byggnadsvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Out Hyphen Net AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Out Hyphen Net AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1998-12-14 så skapades Out Hyphen Net AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556562-7824 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Out Hyphen Net AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Out Hyphen Net AB så går det att nå dem via telefon på 070-7556925 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Out Hyphen Net AB är Schillström, Jan Torgny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Daniel Kenneth Göte som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lindholm, Bengt Folke som är född 1943 och har titeln Revisor, BL-Revision Bengt Lindholm som är född och har titeln Revisor, .