Autoexperten i Kronoberg AB

Stockholms län

Information

Autoexperten i Kronoberg AB är ett företag som finns i Sollentuna. I Autoexperten i Kronoberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brand, Lars Henry som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson, Ulf Håkan som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Per Edvard Håkan som är född 1950 och har titeln VD, Persson, Per Edvard Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Öqvist, Ted Alf Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flemström, Erik Olof Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Sune Herbert David som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Carl Lauritz Michael som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Autoexperten i Kronoberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Autoexperten i Kronoberg AB på telefon 0470-701080.

Bolaget ska direkt eller genom delägarskap i andra bolag, bedriva försäljning och uthyrning av delar och tillbehör till maskiner, motorfordon och fartyg samt verktyg och idka handel med metaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Autoexperten i Kronoberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Autoexperten i Kronoberg AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Autoexperten i Kronoberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Autoexperten i Kronoberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Autoexperten i Kronoberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Per Edvard Håkan -Öqvist, Ted Alf Martin Firman tecknas två i förening av -Brand, Lars Henry -Eriksson, Ulf Håkan -Flemström, Erik Olof Peter -Nilsson, Sune Herbert David

Autoexperten i Kronoberg AB har 556564-1262 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.