Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-01-25 så har Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stureplan 4 C, 114 35, Stockholm. Vi ni istället prata med Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på 08-927165.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning mot aktuariella frågor, försäkrings- och pensionsfrågor, kapital- förvaltningsfrågor och systemutvecklingsfrågor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Vikberg, Dan Lars-Åke som är född 1966 och har titeln VD, Vikberg, Dan Lars-Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ersson, Elin Rigmor Erika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Vikberg Actuarial Consulting Aktiebolag har 556565-9074 som sitt organisationsnummer.