MTC Magnetics Aktiebolag

Stockholms län

Information

MTC Magnetics Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där MTC Magnetics Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. MTC Magnetics Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MTC Magnetics Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. MTC Magnetics Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MTC Magnetics Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bygdev. 41, 191 63, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59474524.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MTC Magnetics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MTC Magnetics Aktiebolag har idag 556568-1177 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för MTC Magnetics Aktiebolag

Bolaget skall importera, exportera, köpa, försälja samt handla med datalagringsprodukter. Köpa, försälja datalagringsmedia. Konsultation inom datalagring avseende installation, installationsplanering, utbildning samt datalagringsmedia och därmed förenlig verksamhet. Utveckling och förvaltning av varumärken inom datalagringsprodukter och därmed förenlig verksamhet. Entreprenad inom mark och gräv, och därmed förenlig verksamhet. Totalentreprenad inom bygg och därmed förenlig verksamhet.Import och försäljning av bilar i liten skala.

I MTC Magnetics Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils Bjarne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggquist Andersson, Anne-Charlotte som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .