Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Turebergsleden 101, 191 48, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59469040.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag har idag 556568-6291 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförmeddling samt konsultverksamhet inom fastighetsområdet, förmedling av rörelsedrivande företag, äga och förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Mäklarhuset Sollentuna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallster, Guy Ola som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömberg, Björn-Magnus Tore som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallster Lundblad, Guy Sebastian som är född 1986 och har titeln Suppleant, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .