Axxino AB

Stockholms län

Information

Axxino AB är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Axxino AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Axxino AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Axxino AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-04-01. Men sedan 2001-12-03 så har Axxino AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Viktoriav. 6, 191 43, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Axxino AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6319180.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Axxino AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Axxino AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva företagsservice, handel och förvaltning inom områdena forskning och utveckling, företagsutveckling, företagsförvaltning, aktieförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Axxino AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Axxino AB och det är följande personer, Westin, Fredrik Andreas som är född 1965 och har titeln VD, Westin, Fredrik Andreas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Eva Maria Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Axxino AB är 556569-2489.