Beqem Konsult AB

Stockholms län

Information

Beqem Konsult AB är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Beqem Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergstedt, Sven Gunnar Torsten som är född 1962 och har titeln VD, Bergstedt, Sven Gunnar Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstedt, Karin Charlott som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Anders Christer som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beqem Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Beqem Konsult AB på telefon 0150-55286.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena kvalitetsutveckling, miljöledning och företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Beqem Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Beqem Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Beqem Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Beqem Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beqem Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Beqem Konsult AB har 556569-5763 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.