Sollergren Consulting AB

Stockholms län

Information

556571-1354 är organisationsnummer för verksamheten Sollergren Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sollergren Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Sollergren Consulting AB finns i.

Sollergren Consulting AB har varit registrerat sedan 1999-06-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sollergren Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Sollergren Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sollergren Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andermo, Per Göran -Sollergren Andermo, Margit Wivika

Vill ni komma i kontakt med Sollergren Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 08-352374 eller genom brev på följande adress:
Steijers v. 2, 191 45, Sollentuna

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mobil, tele och datakommunikation inkluderande projektledning, utveckling, rådgivning, affärsutveckling, utbildning, kvalitetsutveckling, innovationer och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva värdepappershandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Sollergren Consulting AB och det är Andermo, Per Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sollergren Andermo, Margit Wivika som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson Söderström, I Catharina som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,