Bizitel AB

Stockholms län

Information

556571-6064 är organisationsnummer för verksamheten Bizitel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bizitel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Bizitel AB finns i.

Bizitel AB har varit registrerat sedan 1999-06-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bizitel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bizitel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bizitel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bizitel AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6088888 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva telekommunikation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bizitel AB och det är Johansson, Jan Evert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Jan Bengt Wenzel Axel Vald som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindby, Per Anders Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,