Nordicdevelop AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av konsultverksamhet kring ledarskap, gruppeffektivitet och personlig effektivitet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordicdevelop AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Nordicdevelop AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1999-06-10 så skapades Nordicdevelop AB och företaget är har F-skattsedel Nordicdevelop AB har haft det sedan 1999-01-01.

Nordicdevelop AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556571-7500 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Nordicdevelop AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nordicdevelop AB så går det att nå dem via telefon på 08-54525050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordicdevelop AB är Bohlin, Hans Ivar som är född 1962 och har titeln VD, Bohlin, Hans Ivar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Lillemor Charlotta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jansson, Pierre Arthur som är född 1971 och har titeln Revisor, Minocon AB som är född och har titeln Revisor, .