Zorra AB

Stockholms län

Information

556576-3355 är organisationsnummer för företaget Zorra AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zorra AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Zorra AB finns i.

Zorra AB har varit registrerat sedan 1999-11-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zorra AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Zorra AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zorra AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Zorra AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7770146 eller genom brev på följande adress:
Merkurigränd 4, 191 47, Sollentuna

Bolaget skall bedriva import och maskinbrodyr av textilier och lädervaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Zorra AB och det är Ribadeneira Suarez, Maria De Los A som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Österdahl, Bo Christer som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,