Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollentuna. I Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Anders Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Karin Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag på telefon 08-362001.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av glasögon och linser samt härmed förenlig verksamhet.

Idag är Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-02 och Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Spånga Optik Anders Carlsson Aktiebolag har 556579-7239 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.