DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag

Stockholms län

Information

556580-0694 är organisationsnummer för verksamheten DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag finns i.

DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-12-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7684493 eller genom brev på följande adress:
Svedjev. 5, 194 67, Upplands Väsby

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, idka byggnadsentreprenadsverksamhet, handel av bil och entreprenadsmaskiner enligt ovanstående, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DOKS Mark & Kraft Entreprenader Aktiebolag och det är Alvén, Thomas Carl Åke som är född 1951 och har titeln VD, Alvén, Thomas Carl Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,