Fredrik Landing IT-Konsult AB

Stockholms län

Information

556582-0221 är organisationsnummer för verksamheten Fredrik Landing IT-Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredrik Landing IT-Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Fredrik Landing IT-Konsult AB finns i.

Fredrik Landing IT-Konsult AB har varit registrerat sedan 1999-12-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredrik Landing IT-Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Fredrik Landing IT-Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fredrik Landing IT-Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fredrik Landing IT-Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59481380 eller genom brev på följande adress:
Hollywoodv. 133, 192 77, Sollentuna

Bolagets verksamhet ska vara inköp, utveckling och försäljning av konsulttjänster, mjukvaror, litteratur, seminarier och utbildning inom IT-området samt därmed förenlig verksamhet och att äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredrik Landing IT-Konsult AB och det är Landing, Frederik John William som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Landing, Anna Helen som är född 1971 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,